Wedstrijdverslagen Veteranen

Café Concordia

04/09/10                                                    Sparta Tremelo 2  - 1 Alpia
Ploeg

Alpiavets onderuit in slotminuten

Vandaag was het dan weer zover de eerste competitie wedstrijd in en tegen nieuwkomer Sparta Tremelo,we reden dus naar het onbekende.

Bij de aanvang van de wedstrijd bleek dat de mannen van Sparta met slechts 9 manschappen waren maar desondanks hun onderbemanning heerste ze op het middenveld,ze hadden ondertussen wel wat mannen opgebeld die 15 minuten later dan ook op het veld stonden en meteen had hun nummer 7 een enorme kans,wij aan de andere kant konden ook niet afwerken ikzelf dook alleen op voor doel op aangeven van Thierry maar ik kon ook niet afwerken.Een paar minuten later viel het doelpunt dan toch maar het was de thuisploeg die den Duif verraste met een lobbetje.
We konden kort voor affluiten de 1-1 tegen de netten leggen en alweer lag Thierry hier aan de basis zodat de Rudy hem netjes tegen de Spartaanse netten schopte.Kort nadien mochten we even gaan rusten.

In de tweede helft konden we heel lang stand houden maar ongelukkig kwamen we dan toch nog 2-1 achter dankzij een owngoal van de Polle.
En dit was dan ook meteen de eindtand en gingen we huiswaards met lege handen en volgende beter zou ik dan zeggen.
Tot volgende week
Chris

David
Polle
Patrick
Danny
Polle2
Pieter
Chris
Rudy
Pierre
Thierry
Geert

40' Guido
50' Didier

Doelpunten

23' Rudy

Terug

11/09/10                                                   Alpia 2 - 1 VVV90 Molenstede
Ploeg

Alpiavets houden de verdiende punten in eigen huis

Van voorafaan wisten we dat we van bij het begin bij de les moesten zijn want deze tegenstander strartte de vorige wedstrijden als een stoomtrein en voor we het goed besefte stonden we toen al met een doelpunt of twee achter maar vandaag was dat het geval niet, we vangde de mannen van VVV van bij het begin goed op.
Wij van onze kant konden tamelijk goed combinatiespel op de mat leggen maar toch waren de kansen schaars,Guido trof met een knal van buiten de zestien de lat.
Intussen moest Pierre van het veld met een blessure en David kwam in zijn plaats.
En dan was het zover Didier die dan toch eens de bal aflegd naar Pieter die de doelman van de bezoekers verschalkt met een prachtige lopbal (en dit met een doelman van maar liefst 2 meter) een wereldgoal zoals in de volksmond word gezegd en dat was ze ook kortom een pracht van een doepunt.
De bezoekers waren een beetje verslagen en probeerde een vuist te maken maar wij bleven hoog storen en een aarzeling in de verdediging werd afgestraft door Didier hij dribbelde zowaar een man of drie en dan de doelman en werkte beheerst af.
We gingen rusten met een 2 - 0 voorsprong.
In de tweede helft probeerde de bezoekers meerdere malen een strafschop te versieren maar een goed leidende scheids liet zich niet vangen aan de schwalbes van de bezoekers,maar de mannen van VVV bleven proberen om de druk aan te houden en uiteindelijk viel er dan toch een doelpunt weliswaar een owngoal dit keer was Patrick de pechvogel 2 - 1.
Met het tegendoelpunt geraakte we een beetje in paniek en vergaten daarom vooral te voetballen en trapte zowaar alles in het wilde weg maar uiteindelijk greep de scheids naar zijn fluitje en verloste ons uit ons leidden en blies het verlossende eindsignaal en vreugde allom bij de Alpiavets.Proficiat mannen en op naar volgende week tegen RD Kaggevinne en hopelijk doen we daar even goed.
Tot volgende week voor alweer een nieuw verslagske.
Chris

Polle
Patrick
Danny
Polle2
Thierry
Chris
Rudy
Pieter
Pierre
Guido
Didier

Bank
12' David
59' Geert

Doelpunten

23' Pieter
29' Didier

 

Terug

18/09/10                                                  RD Kaggevinne 1 - 0 Alpia
Ploeg

Alpiavets genekt door de scheidsrechter

Vorig seizoen reisde we af naar Kaggevinne met slechts 10 manschappen en winde we zowaar met 1 - 2 en wisten we dat het een haalbare kaart was vandaag.
Bij onze aankomst als we vernamen dat de eerste ploeg van de mannen gewonnen hadden met forfait wisten we al meteen dat er een paar mannen van hun eerste ploeg met hun vets zouden aantreden.
Zo genoeg gezeverd nu de wedstrijd,de mannen van Kaggeinne probeerde meteen druk te zetten op onze helft maar wij vingen de mannen goed op en konden af toe uitbreken op een tegenaanval maar helaas werden de kansen gemist.
Op een vrije trap van Guido week de bal af in de muur en ging tegen de netten en de boeman keurde het geldig doelpunt af wegens buitenspel,nu heb ik toch wel hetzelfde doelpunt zien vallen in de wedstrijd Real Madrid - Real Sosiedad kijk hier maar even naar de beelden op het moment dat Ronaldo trapt staat het nummer 20 ook buitenspel en het doelpunt wordt goedgekeurd.Het bleef dus 0 - 0 in de eerste helft.
In de tweede helft hadden we meteen al een grote kans maar alweer konden we niet afwerken en daarna sloog het noodlot toe de mannen van Kaggevinne wisten wel de netten te treffen en dit was dan ook de enige kans die zij gehad hebben in de tweede helft.Kort voor affluiten zetten we nog een mooie aanval op en wist Chris zowaar de netten nog te treffen maar Didier kwam in laatste instantie nog aan het leer en deze stond duidelijk buitenspel dus het tweede doelpunt werd afgekeurd en was de einstand 1 -0 .
Tot volgende week.
Chris

David
Patrick
Danny
Sylvain
Thierry
Chris
Rudy
Pieter
Rudy (Snuffel)
Guido
Didier

Bank
55' Stefaan
Geert

Doelpunten

 

 

Terug

02/10/10                                                   Alpia 0 - 0 SK Herent
Ploeg

Alpiavets blijven steken op brilscore

Zoals zo vaak gezegd word in het voetbal,elke wedstrijd moet gespeeld worden wel die van vandaag was er zo eentje.Vooraf werd gedacht door velen onder ons dat we de mannen van Herent is snel gingen inpakken maar ze hebben wel het tegendeel bewezen.
Dit is een wedstrijd om snel over te gaan als verslaggever zeker als men al van bij de eerste minuut tegen mekaar beginnen te mekkeren wat natuurlijk voor het onvermijdelijke zorgde bij elk balcontact waren we veel te zenuwachtig wat leidde tot verkeerde passes enz. Om jullie de rest te besparen zal ik het hier bij houden en laten we het positieve uit deze wedstrijd vooral niet vergeten we pakte al bij al een punt en gaven weinig kansen weg en slikte geen tegendoelpunt.

Chris

David
Patrick
Danny
Sylvain
Thierry
Chris
Rudy
Pieter
Rudy (Snuffel)
Guido
Polle

Bank
11' Stefaan
35' Didier
Pierre

Doelpunten

 

 

Terug

09/10/10                                                Goor Langdorp 0 - 5   Alpia
Ploeg

Alpiavets winnen met forfaitcijfers

Vorig seizoen gingen we hier nipt verliezen mede door hulp van de scheids toen maar bon dit zijn vijgen na pasen.
Eerst en vooral wil ik onze 3 gekwetsten veel beterschap toe wensen namelijk Guido,Polle2 en tot slot de vandaag uitgevallen Sylvain.
We begonnen vrij terug getrokken aan de wedstrijd maar al snel bracht Didier daar verandering in met hoog te gaan storen op de verdediging wat al na een 10 tal minuten een doelpunt opleverde 0 - 1 en al snel maakte Thierry er 0 - 2 van.
Even nadien moest Sylvain vervangen worden en kwam Rudy VDP in de plaats.
Didier had nog de kans om de 0 - 3 aan de voet maar besloot op doelman en gingen we rusten met 0 - 2.
We begonnen aan de tweede helft met een 0 - 2 voorsprong en lieten het initiatief aan de thuisploeg en wij probeerden op de counter uit te breken wat ons een paar keer lukte maar werden telkens terug gefloten wegens buitenspel.
Didier wist na een twintig tal minuten een zoveelste terugspeelbal op de doelman te onderscheppen en scoorde hier de 0 - 3.Ook Rudy kon nog scoren op aangeven van Didier en ja Rudy(Snuffel) scoord met het hoofd en meteen zijn eerste doelpunt van het seizoen.Didier legde in de slotminuten van de wedstrijd de eindstand vast na een rommelige fase in de 16 en scoord de 0 - 5.
Dat doet eens deugd zo een overwinning luidde het na de wedstrijd of zij we wakker geschud door onze wanprestatie van vorige week of lag het aan de tegenstander van vandaag in ieder geval dit is zo een westrijd waar ierdereen zijn kop er voor gelegd heeft en de drie punten zijn binnen en dat is wat telt proficiat aan iedereen en volgende week staat de derby tegen Wakkerzeel op het programma en als we met dezelfde intentie als vandaag beginnen aan de wedstrijd zullen de mannen van over het water een te duchte tegenstander aan ons hebben.
Tot volgende week.
Chris

David
Patrick
Danny
Sylvain
Thierry
Chris
Didier
Pieter
Rudy (Snuffel)
Pierre
Stefaan

Bank
16' Rudy VDP
45 ' Polle P

Doelpunten

Didier
Thierry
Didier
Rudy(Snuffel)
Didier

 

Terug

16/10/10                                                 Alpia 1 - 1 VK Wakkerzeel
Ploeg

Alpiavets delen de punten in Derby

Alweer kan gezegd worden dat de Alpiavets geschiedenis schrijven, voor het eerst sinds het bestaan van de Veteranen van den Alpia wisten we vandaag punten te pakken tegen onze buren uit Wakkerzeel.
De wedstrijd zelf dan,de bezoekers begonnen zeer gretig aan de wedstrijd met in geen 5 minuten twee grote kansen maar beide werden over doel geschoten.
We waren dus gewaarschuwd dat de bezoekers duidelijk kwamen om de drie punten mee over het water te nemen.Voor ons was combineren vrij moeilijk door een hoog storend Wakkerzeel maar na een 15 tal minuten wist Didier het gaatje toch te vinden waar Rudy (Snuffel) goed op in komt gelopen en door enige aarzeling van de doelman van de bezoekers de 1-0 op het bord weet te zetten.Wakkerzeel ging meteen na het doelpunt een versnelling hoger gaan spelen en drukte ons op eigen veld maar een doelpunt vlooide hier voorlopig niet uit voort.We wisten een keer uit te breken op de counter maar helaas blesseerde Didier zich daarbij aan de lies en moest vervangen worden Polle P. de ploeg werd een beetje bijgeschaafd hierdoor, waardoor Thierry terug post vatte vooraan samen met snuffel.Ondertussen bleven de bezoekers op zoek gaan naar de tegentreffer en vlak voor rust konden ze gelijk maken uit een slecht weg gewerkte bal konden ze uit de tweede lijn scoren 1 - 1 dus.Vlak daarna mochten we gaan rusten.
De tweede helft begon als de eerste maar scoren werd er niet meer gedaan kansen werden spijtig genoeg wel gemist,zo miste Snuffel op aangeven van Rudy VDP de kans op de 2-1 en tot slot werd er ons een duidelijke strafschop ontnomen waar de tegenpartij het zelf ook volledig mee eens was dat dit duidelijk strafschop was maar ja dit zijn alweer vijgen na pasen en iedereen was na de wedstrijd blij dat we een puntje konden pakken tegen onze buren en wat belangrijkste is van alles is dat we weeral punten gepakt hebben en dat we slechts en tegendoelpunt slikte zo dat was het weeral voor deze week tot volgende week voor het verslagske uit tegen Kapelleke Langdorp.

Chris

David
Patrick
Danny
Rudy VDP
Thierry
Chris
Didier
Pieter
Rudy (Snuffel)
Pierre
Stefaan

Bank
23' Polle P
45 ' Sylvain

Doelpunten


Rudy(Snuffel)

 

Terug

23/10/10                                             Kapelleke Langdorp 1 - 1   Alpia
Ploeg

Alpiavets slikken tegendoelpunt in slotminuut

In de drie jaar bestaan van de Alpiavets hadden we tot nog toe niet verloren op het veld van Kapelleke, iedereen dus benieuwd wat vandaag de uitslag zou worden.

Het was de thuisploeg die meteen de touwtjes in handen namen en met een mooie combinatie een eerste kans wist af te dwingen maar de spits besloot voorlangs,we waren dus verwittigd. Nadien kwamen we langzaam maar zeker beter in de wedstrijd en voetbalde een paar goede kansjes bij mekaar maar op het doelpunt was het wachten tot in de 25 ste minuut, op aangeven van Pieter vanuit hoekschop wist Thierry de 0 - 1 binnen te koppen. Didier had ook nog een kans aan de voet maar trapte te snel op doel waardoor de bal naast gaat. De man in het zwart besloot even nadien om te gaan rusten.
Het was Alpia die het gretigst uit de kleedkamer kwam die meteen een kans bij mekaar voetbalde maar de doelman van de thuisploeg parreerde het schot van Chris, even nadien had Koen nog een kans maar besloot voorlangs. We drukte en hadden nog een paar kansen maar werden telkens naast of over getrapt. De thuisploeg had intussen het nummer 11 in de ploeg gebracht weliswaar een speler van hun eerste elftal die duidelijk het verschil moest gaan maken en het was wachten tot de laatste minuut vooraleer de man toesloeg met een solo langs de flank zette hij de bal netjes voor en daar stond een Kapellenaar die bal op een schoteltje aangeboden kreeg en de bal netjes tegen de netten trapt 1 - 1 dus. Wat was dat balen zoveel kansen gehad om afstand te nemen en dan krijg je op het laatste moment toch het deksel op de neus maar zoals iedere week waren er zoveel positieve punten om op te noemen en hebben we weer gevochten om de drie punten maar gaan we naar huis met een puntje wat op zich niet slecht is als je een punt kan pakken op verplaatsing maar gezien het verloop van de wedstrijd was het dan vandaag een grote teleurstelling als je nog een tegendoelpunt te slikken krijgt in de slotminuut maar laten we vooral positief blijven en ons terug klaar stomen naar de volgende wedstrijd en langs deze weg doe ik een oproep naar de andere twee ploegen van Alpia aangezien jullie niet spelen volgende Zaterdag kom ons massaal aanmoedigen we spelen om 15u00 op het veld van Garage Heverlee en we komen samen in De Brousse om 14u00.

Chris

David
Patrick
Danny
Rudy VDP
Thierry
Chris
Didier
Pieter
Rudy (Snuffel)
Koen
Stefaan

Bank
35 ' Sylvain

Doelpunten


Thierry

 

Terug

30/10/10                                            Garage Heverlee 0 - 1   Alpia
Ploeg

Alpiavets nemen de 3 punten mee naar Tildonk

Ook dit weekend weeral genoeg stof om over te schrijven dus mannen neem even diep adem want zoals bekent durf ik al wel is de .,:! en ? vergeten te zetten.
Ik zal beginnen met het begin ja logisch toch zou je denken maar gezien we de statistieken zeer grondig bewaren is er weeral een reden meer tot feesten, namelijk we schrijven alweer geschiedenis want sinds het bestaan van de Alpiavets is dit de eerste maal dat we Garage Heverlee in de competitie weten te verslagen.
Nu toch even een woordje uitleg over de wedstrijd zelf.
Voor de eerste maal dit seizoen konden we op de steun rekenen van wat supporters namelijk toch een stuk of 7 als ik goed heb geteld.
Door de jaren heen dat we nu tegen Garage spelen wisten we wie de gevaarkijkste mannen waren die we nouwlettend in het oog moesten houden en gezien de uitslag werd deze taak dan ook zorgvuldig volbracht door onze verdediging al moet ik zeggen dat onze keeper genaamd den Duif eens gepast moest tussen komen toen Patrick de bal onder zijn voet liet doorgaan en de spits van Garege meteen het cadeautje met open armen aanvaarde maar onze doelman kwam gepast tussen beide zoals ik hierboven reeds aangaf.Even op adem komen want er stond een punt. Aan de andere kant was de groostste kans voor Rudy (Snuffel) die een voorzet tegen het doelhout kopte, vanaf dat moment had ik het vermoede wie de goal hier maakt vandaag wint de match en al was het wachte tot in de tweede helft op het verlossend doelpunt van de Guido die de bal van buiten de zestien staalhard nog wel even afgeweken in het hoekje plaatste 0 - 1 voor de Alpiavets. Het was nog wel even op de tanden bijten nadien om de mannen van Garage weg te houden van ons doel al konden ze toch een paar keer uithalen van buiten de zestien maar telkens besloten ze hoog over of naast. Daarmee eindigde de wedstrijd op een al dan niet verdiende zege voor ons in mijn ogen wel verdiend. Wat we hier zeker weeral niet mogen vergeten is dat we alweer geen tegendoelpunt slikte en dat we er een tegen de netten wisten te stampen, dus het moraal van het verhaal is dat je daar dan 3 punten aan over houd. En alweer kunnen we vooruit blikken naar de volgende wedstrijd volgende week tegen De Venne Aarschot met een goed gevoel en het nodige vertrouwen en hopelijk zijn de gekwetste er dan ook weer bij.
Tot volgende week.
Chris

David
Patrick
Sylvain
Rudy VDP
Thierry
Chris
Pierre
Pieter
Rudy (Snuffel)
Koen
Stefaan

Bank
21' Didier
40' Guido
52' Danny

Doelpunten


Guido

 

Terug

06/11/10                                           Alpia 0 - 1 De Venne Aarschot
Ploeg

Alpiavets onverdiend onderuit op eigen bodem

Zoals bij elke wedstrijd wordt er vooraf gespeculeerd over wat de uitslag zou en kunnen worden iedereen was positief ingesteld en we zouden de drie punten vandaag zeker thuis houden maar in het voetbal moet elke wedstrijd gespeeld worden.

Alpia begon als een stoomtrein aan de wedstrijd en greep de bezoekers meteen bij de keel en dwingde in de eerste 5 minuten al twee kansen af.De Bezoekers knokte en kwamen wat beter in de wedstrijd wat resulteerde in een paar waterkansjes en Alpia raakte blijkbaar in paniek en vergeten te voetballen en verkoos de lange bal wat de tegenstander maar al te graag had want de bal kwam al even snel terug.
Toen ik na de rust nog stond de douchen hoorde ik gejuig maar het waren de bezoekers die wisten te scoren. Als ik achteraf buiten kwam was Alpia uitdrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker zo trof Thierry de lat schoot Sylvain pal op de Doelman en diezelfde Sylvain kopte ook nog rakelinks naast en nog zoveel meer de bal wou er gewoon niet in vandaag. Maar deze nederlaag hebben we toch vooral aan ons zelf te danken omdat we met te veel neurvositeit speelde en dan ook nog eens op mekaar gingen mekkeren, jongens volg eens allemaal het voorbeeld van Sylvain die moedigd idereen aan en breekt ze niet af en er moet ook meer gepraat worden op het plein mannen.
Laten we ons terug positief opladen voor de volgende wedstrijd tegen Zelem nu Donderdag. Tot dan.
Chris

David
Patrick
Sylvain
Rudy VDP
Thierry
Chris
Guido
Pieter
Danny
Didier
Stefaan

Bank
35' Polle

Doelpunten 

Terug

20/11/10                                       Tabor Heverlee 3 - 1 Alpia
Ploeg

Alpiavets nergens in Heverlee

Na de zondvloed van vorige week mochten we vandaag afzakken naar de wei van Tabor letterlijk en figuurlijk een wei een nuchtere boer zet zelfs zijn koeien niet op deze weide laat staan dat hier deftig op gevoetbald kan worden.
Hierbij kwam ook nog dat we met een ziekenboeg zaten waardoor we genoodzaakt waren onze beste vriend Geert als 11 de man op te stellen en ikzelf was uitgeput van een lange reis van vele Jupilers naar Heverlee.
Maar enfin we begonnen met veel moed aan de wedstrijd maar zoals hierboven al aangegeven staat liet het veld het niet toe om deftig te voetballen en om een lang verhaal kort te maken de vol au vent heeft mij goed gesmaakt op den Alpia ik hoop dat het de rest ook heeft mogen smaken.
Tot over 14 dagen,dan spelen we thuis tegen Belta Tessenderlo huidige leider in de competitie.
Tot dan.
Chris

David
Patrick
Sylvain
Rudy VDP
Thierry
Chris
Guido
Pieter
Geert
Rudy (Snuffel)
Stefaan

Bank

Doelpunten

Thierry

 

Terug

27/11/10                                    Alpia 0 - 5 Salamander Zelem
Ploeg

Alpiavets onderuit met FF cijfers

Vandaag mochten we de uitgestelde wedstrijd van 11-11 spelen tegen voormalig kampioen Zelem.
Ik denk dat de uitslag al wel boekdelen schrijft de wedstrijd daarintegen was een streling voor het oog van de bezoekers dan toch althans, we werden werkelijk van het kaske naar de muur getikt. Hoe goed we dan ook ons best hebben gedaan om dat balletje van de mannen af te snoepen en ook wat mee te voetballen, ze waren gewoon niet af te stoppen van mij mogen ze terug kampioen spelen al is het nog afwachten wat volgend weekend Belta op de mat zal brengen maar ik heb sterk mijn twijfels dat ze niet over het technisch vermogen zullen beschikken dan die van Zelem dit is echt de komplete ploeg,ze hebben in alle lijnen goede voetballers staan.
Ik ga het hier bij laten, er rest mij alleen nog de aanwezigen te bedanken voor hun inzet in een toch wel teleurstellende wedstrijd maar regen komt zonneschijn zeggen ze dan allee dan tot volgende week dan maar weer.
Chris

David
Patrick
Sylvain
Rudy VDP
Bertold
Chris
Guido
Pieter
Koen
Danny
Didier

Bank
Stefaan
Thierry
Polle P

Doelpunten 

 

Terug

11/12/10                                    Hezerheide Schaffen 5 - 0 Alpia
Ploeg

Noodgedwongen moesten we vandaag forfait geven wegens veel gekwetste en afwezigen volgende week beter zeker dan spelen we thuis tegen Looi sport Tessenderlo.

 Doelpunten 

Terug

08/01/11                                    Alpia 0 - 3 Sparta Tremelo
Ploeg

Alpiavets vergeten te scoren met verlies tot gevolg

Na de lange winterstop was het vandaag terug tijd om een potje te voetballen.
Het was al meteen een lastige karwei om met elf manschappen de wedstrijd aan te vangen door de vele gekwetsten.
Dat de mannen van Tremelo kunnen voetballen was al gebleken uit de heenwedstrijd,
ze bepaalde het spel maar echte kansen kwamen daar niet uit voort.
Om het verslag wat in te krimpen zal ik het eenvoudig uitleggen wij hadden dubbel zoveel kansen als de mannen van Tremelo maar de efficintie ontbrak ons om de klus te klaren en qua efficintie gesproken de tegen partij hadden evenveel kansen als doelpunten dus is hier alles meteen wel duidelijk zeker en de volgende keer beter en blijven trainen we komen er wel eens uit.

Tot volgende week
*Chris*

David
Patrick
Sylvain
Rudy VDP
Thierry
Chris
Stefaan
Pieter
Koen
Danny
Didier

Doelpunten 

Terug

15/01/11                                   VVV90 Molenstede 1 - 2 Alpia
Ploeg

Alpiavets pakken de volle buit

Na de nederlaag van vorige week waren we uit op revanche.
Na al de regen van de voorbije dagen lag het veld er heel goed bij.
Molenstede begon aan de wedstrijd in hun gekende stijl als een stoomtrein
raasde ze over het veld en David mocht zijn kunnen al na 5 minuten tonen
tot 3 maal toe moest hij tussen beide komen.
Molestede bleef het eesrte kwartier drukken en wij konden af en toe uitbreken
op de counter en in de 20ste minuut werden we beloond nadat chris het leer doorspeeld
naar Koen die met een pegel van formaat het leer in de kruising plaatst een wereldgoal zeg ik daar tegen.
Molenstede zette terug druk naar voren en dit resulteerde in een mooie aanval met een tegendoelpunt tot gevolg 1-1 en dit was ook meteen de ruststand.
In de tweede helft ging de thuisploeg hopeloos op zoek naar een doelpunt om alsnog de 3 punten thuis te houden maar zoals de wet van het voetbal het voorschrijft waren het de bezoekers die een doelpuntje wisten te maken ditmaal was het Rudy die Thierry afzonderde van de defentie en Thierry duwde het leer beheerst in het hoekje 1-2.
Het zal dan toch zijn zoals de mannen van Molenstede na de wedstrijd vertelde, jullie zijn ons zwarte beest.
Wat me vandaag is opgevallen is dat we bij momenten mooie combinaties op de mat hebben gelegd en ik zou zeggen doe zo voort.
Volgende week spelen we thuis tegen RD Kaggevinne.

Tot dan
chris

David
Bertold
Sylvain
Rudy VDP
Thierry
Chris
Stefaan
Pieter
Koen
Daan
Polle2

Doelpunten

Koen
Thierry

 

Terug

22/01/11                                  Alpia 3 - 6 RD Kaggevinne
Ploeg

Alpiavets genadeloos onderuit

Om meteen met de deur in huis te vallen.
Na een minuut of 5 kregen we op een schoteltje een strafschop aangebeden van de man in t'zwart Thierry trapt hem zonder problemen tegen de netten 1-0 dus en de Alpiavets op rozen zou je dan gaan denken maar de duivels bewezen hier het tegendeel weliswaar. Ze gingen de man in t'zwart verbaal te lijf en uit de gebeurde feiten putte ze de nodige moed om zich in de wedstrijd te knokken het mag gezegd worden de duivels speelde ons bij momenten van het kaske naar de muur en op vraag van den bert die lange middenvelder zal ik er hier nog maar een schepje bovenop gaan doen he.
In een mum van tijd stond het 1 - 3 en wij stonden erbij en keken ernaar.
De duivels bleven combineren en vonden ook nog het weg naar doel om de ruststand vast te leggen we gingen dus rusten met een 1 - 4 achterstand.

In de tweede helft gingen de duivels meteen terug op zoek naar een doelpunt en dat deden ze alweer uitstekend en al snel werd het 1 - 6.
De duivels hadden er duidelijk genoeg van en gingen dan maar voor de lange bal wat wij telkens met open armen wisten op te knappen en ditmaal kwamen wij terug wat beter in de wedstrijd en wisten nog 2 keer te scoren wat de eindstand op 3 - 6 bracht.
Na de prestatie van vorige week hadden we duidelijk een off day vandaag en dus volgende keer beter zou ik zeggen en ik hoop nu dat de lange duivel Bert dit keer wel tevreden is met mijn verslag.
Allee jongens volgende week beter want dan wacht ons de mannen van den Belta.

Chris

David
Patrick
Sylvain
Thierry
Stefaan
Rudy VDP
Rudy Snuffel
Chris
Pieter
Didier
Koen

16' Polle 2

Doelpunten

Thierry
Thierry
Rudy VDP

 

Terug

29/01/11                                   Alpia 2 - 2 Belta Tessenderlo
Ploeg

Alpiavets houd verdiend punt thuis tegen Belta

Het was bibberen en beven voor de wedstrijd of we wel met z'en elven zouden geraken 10 minuten voor de aanvang van de wedstrijd waren we nog maar met 10man heb dan nog vlug naar stefaan gebeld en die is meteen gekomen.
Op een harde en bevroren ondergrond werd de wedstrijd op gang gefloten,wij moesten dan genoodzaakt met 10 man beginnen maar tot verbazing van iedereen combineerde we vlot enkele aanvallen in mekaar en gezien de rangschikking start je aan z'on wedstrijd toch als underdog maar daar was weinig van te merken op het veld.
Bij de eerste grote kans was het al meteen doelpunt op een strakke voorzet van mezelf wist Rudy(Snuffel) het leer simpel binnen te trappen maar het feest ging niet door want de scheids had buitenspel gezien.Kort nadien was het Daan die zijn poging rakelinks naast de paal ziet verdwijnen. De bezoekers hadden tot op dat moment niet aan ons doel geweest maar ze begonnen stilaan beter en beter te gaan combineren maar toch moest David maar eenmalig tussen beide komen waardoor we dan ook gingen rusten met een 0 - 0 tussenstand.
We begonnen de tweede helft zoals we aan de eerste begonnen waren met meteen veel druk naar voren en na een minuut of twee schoot Rudy(Snuffel) zijn eerste kans al rakelinks over de kruising nadien was het Bertold die zijn kopbal zag over het doel verdwijnen. Rudy VDP heeft een klein hartje dat weet iedereen en dat zullen de mannen van den Belta nu ook wel weten, hij blijkbaar wat medelijden met de mannen en besloot dan maar om de spanning nog wat te gaan opdrijven door een strakke voorzet voor eigen doel te geven waar de tegenstander respektievelijk gebruik van maakte en zo werd het dus 0-1. We namen onze moed met z'en allen bij mekaar en een minuut of 3 later stond de 1 - 1 op het scorebord en dit door schitterend voorbereidend werk van Daan die het leer perfect voor doel brengt zodat Rudy(Snuffel) de bal simpelweg tegen de netten moest schuiven.
Een tiental minuten later kon alweer den Belta scoren in eerste instantie kon David de poging nog parreren maar in de rebound konden ze het leer toch tegen de netten doen verdwijnen of dit nu buitenspel was of niet ik heb het niet gezien maar volgens verschillende onder ons was dit wel buitenspel.
We wisten dus wat ons te doen stond ,scoren als we toch nog een puntje wouden in Tildonk houden waar we zeker recht op hadden gezien het verloop van de wedstrijd tot dus ver. Zo gezegd zo gedaan we gingen uitdrukkelijk op zoek naar de gelujkmaker en na een 7 tal minuten was het zover op een voorzet van mezelf kon de inlopende Rudy(Snuffel) de gelijkmaker binnen duwen en dat was dan ook de eindstand 2 - 2.
Al bij al een teleurstellend resultaat gezien de wedstrijd en de kansen dat we bij mekaar hadden gevoetbald, het nummer 2 in de rangschikking komt hier goed weg en mag blij zijn met het punt die ze huiswaarts meenemen.
Volgend weekend staat de derby tegen Herent op het programma hopelijk kunnen we hetzelfde niveau van vandaag halen.
Tot volgende week.
Chris

David
Patrick
Bertold
Daan
Stefaan
Rudy VDP
Rudy Snuffel
Chris
Pieter
Polle 2
Danny


Doelpunten

Rudy (Snuffel)
Rudy (Snuffel)

 

Terug

05/02/11                                 SK Herent 1 - 0   Alpia
Ploeg

Alpiavets verliezen met kleinste verschil

Veel woorden ga ik hier niet aan vuil maken.
De eerste minuten van de wedstrijd lieten we de kans liggen om op voorsprong te komen en een paar minuten nadien mochten de mannen ven Herent van op de stip de
1 - 0 tegen de netten leggen.
De rest van de eerste helft probeerde we nog om op zoek te gaan naar de gelijkmaker maar we creeerde te weinig gevaar in en rond de zestien.
De tweede helft werd verzuurd door de thuisploeg door constant die kleine foutjes te gaan maken en zo het spel lam te leggen en zo werd de wedstrijd beeindigd met een
1 - 0 verlies.
Volgende weel komen de vrienden van Goor Langdorp op bezoek hopelijk vergeten we dan niet te scoren.
Tot volgende week
Chris

David
Patrick
Bertold
Polle
Stefaan
Rudy VDP
Rudy Snuffel
Chris
Pieter
Thierry
Danny


Doelpunten


 

Terug

12/02/11                                        Alpia 2 - 1 Goor Langdorp
Ploeg

Alpiavets houden de 3 puntjes thuis

Na de nederlaag van vorig weekend in Herent moest en zou er gewonnen worden vandaag. Wij begonnen het gretigst aan de wedstrijd en de eerste 10 minuten denk ik niet dat de bezoekers over onze helft gekomen zijn maar doelpunten kwamen er helaas niet uit voort.Verschillende kansen werden gemist en het was wachten tot 1 minuut voor affluiten tot dat we ons eerste doelpunt mochten binnentrappen.
De assist kwam van op de rechter flank van Snuffel die op het gepaste moment Didier aanspeelt en die draait zich wonder mooi weg richting doel en trapt hem beheesrt tegen de netten 1 - 0 werd dan ook meteen de ruststand.
De tweede helft begon somber voor de thuisploeg, door balverlies konden de bezoekers de counter inzetten via de rechterflank en na wat gerommel in de zestien konden ze gelijk maken 1 - 1 en we konden herbeginnen om alsnog de 3 punten thuis te houden.
Zo gezegd zo gedaan nog geen 5 minuten later was het zover alweer Snuffel met de assist met een gemeten voorzet op het hoofd van Didier die het leer tegen de netten laat verdwijnen 2 - 1 en vreugde allom in het alpiastadion.
Een verdienstelijke overwinning mag je deze zeker noemen we maakte slechts 2 doelpunten uit een kans of 6 en de tegenstrever maakt 1 doelpunt uit een halve kans en dat is nu eenmaal voetbal.
Volgende week trekken we naar onze buren van over het water voor de Derby tegen Wakkerzeel hopelijk kunnen we op onze sterkhouders rekenen.
Supporters op post.

Chris

David
Patrick
Bertold
Didier
Stefaan
Rudy VDP
Rudy Snuffel
Chris
Pieter
Thierry
Danny

35' Polle

Doelpunten

Didier
Didier

 

Terug

19/02/11                                       VK Wakkerzeel 1 - 0 Alpia
Ploeg

Alpiavets verliezen derby met kleinste verschil

De ene week is de andere niet dat is vandaag nog maar is gebleken want in tegenstelling tot vorige week konden we vandaag starten met maar liefst 3 reserven op de bank van een weelde gesproken.
Het lijkt me stilaan duidelijk te worden dat we tegen de ploegen uit hogere rangen beter voetbal op de mat leggen dat is vandaag nog maar is gebleken.
Om deze wedstrijd kort samen te vatten is heel simpel, alweer hadden we zeker een puntje verdiend vandaag maar vergaten alweer te scoren of de laatste passing kwam niet aan. De tegenstander daarintegen scoorde een doelpunt uit een lullige fase waar onze doelman het leer niet ver genoeg wegwerkt na een voorzet en het leer zo in de voeten van hun spits verdwijnt en deze aarzelt niet en knalt hem tegen de netten.
In de tweede helft heb ik geen enkele kans gezien voor de thuisploeg maar wel voor ons Thierry kopte rakelinks over de kruising Didier schiet rakelinks naast ook Koen pegelde er nog eentje naast de verste hoek het blijft toch o zo moeilijk om dat doelpuntje te maken voor ons maar laten we het positief bekijken.
Ten eerste was de opkomst vandaag massaal.
Ten tweede brachten we bij momenten mooi voetbal op de mat.
Ten derde we hadden kansen zat om te kunnen scoren helaas bleef dit uit.
Ten vierde twee blondines als supporters en de Schipper.
En ten laatste dat we niet al te veel kansen weg hebben gegeven.
Dus genoeg materie om mee naar volgende wedstrijd te nemen en met het nodige vertrouwen Garage te ontvangen.

Tot de volgende
Chris

David
Patrick
Bertold
Didier
Stefaan
Rudy VDP
Koen
Chris
Pieter
Thierry
Danny

35' Polle
35' Sylvain
40' Polle2

Doelpunten


 

Terug

26/02/11                                       Alpia 2 - 0 Garage Heverlee
Ploeg

Alpiavets winnen van Garage in eigen huis

Na het verlies van vorige week maar de toch wel geslaagde wedstrijd begonnen we vandaag met het nodige vertrouwen aan de wedstrijd tegen Garage Heverlee.
De honger naar een overwinning na de wedstrijd van vorige week was dus zeer groot.
In de heenwedstrijd konden we ginder gaan winnen weliswaar met het kleinste verschil.
Op een nogal glibberige ondergrond werd de wedstrijd op gang gefloten,het was meteen Alpia die de wedstrijd naar zich toe trachtte te trekken met de bal goed rond te spelen wat aardig lukte maar de wind speelde ons parten bij de laatste passing en zker op de voorzetten die daardoor niet aankwamen.Op het eerste doelpunt was het wachten tot in de 20 ste minuut dacht ik nadat Koen in zijn eentje richting doelman mag gaan en beheerst afwerken 1 - 0 de bezoekers hadden hier buitenspel gezien????
Met deze stand mochten we dan ook gaan rusten,daar was het wel tijd voor want met de tegenwind was het enorm zwaar om het te belopen.
De eerste 10 minuten van de tweede helft was al Garage wat de klok sloeg zij gingen duidelijk op zoek naar de gelijkmaker,dat bracht hete standjes mee voor doel maar we konden stand houden en de 1 - 0 veilig stellen en begonnen stilaan terug te combineren als in de eerste helft.
Rudy(Snuffel) mocht de 2 - 0 binnentrappen op aangeven van Chris.
Dit werd dan ook de eindstand.
We mogen dus terugblikken op een degelijke prestatie vandaag en zo putten we weer het nodige vertrouwen om al uit te kijken naar de volgende wedstrijd thuis tegen Kapelleke Landorp.
Tot de volgende.
Chris

David
Patrick
Bertold
Rudy (Snuffel)
Stefaan
Rudy VDP
Koen
Chris
Pieter
Thierry
Danny

35' Polle
50' Sylvain

Doelpunten

Koen
Rudy (Snuffel)

 

Terug

05/03/11                                       Alpia 5 - 1 Kapelleke Langdorp

Ploeg

Alpiavets walsen over Langdorp met champagnevoetbal

Na de winst van vorige week tegen Garage konden we vandaag met het nodige vertrouwen de wedstrijd starten.
Al was het weer bibberen en beven om met z'en elven aan de aftrap te geraken gezien de ziekenboeg die er heerst bij de alpiavets namelijk Koen,Rudy VDP,Pierre,Guido en Sylvain die toch in extremis zijn kleren heeft aangedaan en het nodige stoorwerk op de defensie voor zijn rekening nam tot Didier kwam opdagen want deze was nog maar eens te laat op het appel.
De wedstrijd zelf nu zoals hierboven al vermeld dat we met het nodige vertrouwen aan deze wedstsrijd konden beginnen was meteen te merken want we combineerde vlot van voet tot voet.We drukte de tegenstander op hun eigen helft wat dan ook resulteerde in een doelpunt na een 15 tal minuten was het Rudy die op aangeven van Thierry de 1 - 0 kan binnen duwen.Snel nadien was er een vrije trap genomen door Pieter waarop Thierry verlengt met het hoofd en Bertold in de korste hoek binnen trapt 2 - 0.
Dit werd dan ook de ruststand.
In de tweede helft kwam Didier in de plaats van Sylvain en van een goude wissel gesproken nog geen 5 minuten waren we bezig of hij trof al de netten met een solo van op de flank werkt hij beheerst af in de verste hoek 3 - 0.De kans op de 4 - 0 werd op aangeven van Chris de das omgedaan door Bertold maar even nadien kon Didier zijn tweede van de dag tegen de netten duwen na een wondermooie aanval van de Alpiavets was het maar een koud kunstje voor onze zwarte parel na een even wondermooie voorzet van Rudy(Snuffel) om het leer tegen de netten de duwen 4 - 0 dus.
Langdorp kon ook nog een doelpuntje meepikken doordat een voorzet schot over onze goalie zijn hoofd in de verste hoek tegen de netten verdwijnd.
Intussen zij we weer aan de overkant beland waar de Alpiavets alweer een pracht van een aanval hadden bij mekaar gevoetbald en waar Rudy(Snuffel) onze brombeer van dienst een dijk van een kans naast doel besluit nog geen meter stond van het doel verwijderd en dit was wellicht moeilijker om hem naast het doel te trappen als hem erin te leggen maar enfin.Thierry zorgde nog voor de 5 - 1 na een scherpe hoekschop van Pieter kan Thierry de bal tegen de netten koppen.Dat berzorgd hem vandaag een doelpunt en twee assists.
Zoals ik hierboven al vermelde, vandaag hebben we onze supporters verwend met champagnevoetbal zou Michel Verschueren zeggen.
We kunnen weeral met het nodige zelfvertrouwen uitkijken naar de volgende wedstrijd in en tegen De Venne Aarschot.
Tot volgende week
Chris

David
Patrick
Bertold
Rudy (Snuffel)
Stefaan
Sylvain
Polle
Chris
Pieter
Thierry
Danny

36' Didier

Doelpunten

Rudy (Snuffel)
Bertold
Didier
Didier
Thierry

 

Terug

12/03/11                                        De Venne Aarschot 2 - 3 Alpia

Ploeg

Alpiavets pakken de 3 punten in Aarschot

Vandaag mochten we ons opmaken voor de verplaatsing naar De Venne Aarschot
in de heenronde verloren we met 0 - 1 op eigen veld, maar dat we laatste weken in goede doen zijn kunnen we zeker niet ontkennen gezien de uitslagen van de laatste weken dus konden we misschien de puntjes meenemen vanuit Aarschot.
Op een qausi onbespeelbaar veld moesten we dus vol aan de bak, nee echt een kutplein.
Het was de thuisploeg die de wedstrijd op gang mocht brengen en probeerde het leer wat rond te spelen en het gaatje te zoeken in onze verdediging maar de schare doelkansen die hieruit voort vloeide waren een paar schotjes vanuit de tweede lijn die hoog over doel vlogen of ver naast suisde. Het was hun laatste man die alleen op wandel ging en die op zijn weg de Patrick tegen kwam die helaas ingreep binnen de zestien meter en de ref legde zonder aarzelen de bal op de stip,de thuisploeg liet deze kans niet liggen en de 1 - 0 was een feit. We gingen uitdrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker maar helaas bleef deze op zich wachten nochtans kon Thierry alleen op doel afgaan maar een allerte goalie ontnam ons de gelijkmaker en gingen we de rust in met een 1 - 0 achterstand.
We begonnen de tweede helft zoals we de eerste waren geeindigd en na een 10 tal minuten was het dan toch raak een aanval die vertrekt van op de rechterflank waar Chris de bal voorzet richting 2 de paal waar Thierry de bal voorbrengt en zo de 1 - 1 aan Bertold op een presenteerblaadje voorschoteld.
Maar helaas was de vreugde van korte duur want 2 minuten na het doelpunt maakte de mannen van De Venne er terug 2 - 1 van.
Maar niet getreurd want Alpia was hier niet van aangedaan en ging terug op zoek naar de gelijkmaker en ja zo'n 5 tal minuten later stonden de bordjes terug gelijk nadat Thierry werd neergehaald in de zestien wees de ref alweer naar de stip,Danny trapte het leer tegen de netten en stond het terug gelijk 2 - 2.
De Venne bracht even later nog een Joker in , een jong talent die ons vorig seizoen de das had omgedaan maar nu kon hij het verschil niet maken en het was Alpia die nog kon scoren via een hoekschop genomen door Chris waar Bertold de bal staalhard tegen de netten kopt 2 - 3. Met nog 6 minuten speeltijd moesten we dus geconsentreerd blijven en dat deden we ook we lieten geen steek vallen en drie punten waren een feit.
Door de overwinning van vandaag halen we dus een 9 op 9 en dit is weeral voer voor de statistieken van de Alpiavets.
Volgende week mogen we een weekje rusten dus tot over 14 dagen dan trekken we naar de leider Zelem.
Chris

 

David
Patrick
Bertold
Sylvain
Stefaan
Rudy VDP
Polle2
Chris
Pieter
Thierry
Danny

51' Koen
60' Polle

Doelpunten

Bertold
Danny
Bertold

 

Terug

26/03/11                                       Salamander Zelem 4 - 0 Alpia

Ploeg

Alpiavets onderuit tegen oppermachtig Zelem

Na een weekje rust mochten we vandaag naar leider Zelem en zoals de titel al doet vermoeden hadden we het niet makkelijk om stand te houden en is het dus ook de moeite niet om hier verder op in te gaan en is het geen verslag waardig al hielden we in de beginfase van de wedstrijd nog tamelijk goed stand maar tegen dit Zelem is weinig te beginnen en liepen we zowat 60 minuten achter de feiten aan.

Chris

 

David
Koen
Bertold
Sylvain
Stefaan
Rudy
Polle2
Chris
Pieter
Thierry
Danny


60' Polle

Doelpunten

 

Terug

02/04/11                                       Alpia 0 - 1 Tabor Heverlee

Ploeg

Alpiavets verliezen onterecht

Vandaag mochten we Tabor Heverlee ontvagen, de derde uit de rangschikking.
Om deze wedstrijd in een paar zinnen samen te vatten is het vrij simpel, we voetbalde genoeg kansen bij mekaar om deze wedstrijd om te zetten in de 3 punten maar helaas werden de kansen niet afgewerkt.
De man in het zwart speelde ook mee in de hoofdrol die leidde tot het verlies want maar liefst tot drie keer toe werden we terug gefloten voor buitenspel die er zeker en vast geen was. En in de laatste minuten van de wedstrijd kregen we het deksel op de neus uit hoekschop konden de bezoekers de 0 - 1 tegen de netten koppen en waren we eraan voor de moeite.
Zelfs de bezoekers waren het er mee eens dat ze zeker de 3 punten niet hadden verdiend maar ja dat is voetbal zeker.
Tot volgende week.
Chris

 

 

David
Koen
Bertold
Patrick
Stefaan
Rudy
Rudy VDP
Chris
Pieter
Thierry
Danny
Doelpunten

 

Terug

09/04/11                                       Belta Tessenderlo 1 - 0  Alpia

Ploeg

Alpiavets verliezen alweer onterecht

Vandaag mochten we naar de 2de uit de rangschikking den Belta, in de heenwedstrijd konden we een gelijkspel uit de brand slepen maar toen ook hadden we zeker de drie punten verdiend.
Net als vorige week hadden we weer de nodige pech in de afwerking, we hadden kansen in overvloed om de 3 punten mee te nemen naar Tildonk.
Als we in de eerste helft 0-2 of zelfs 0-3 hadden voor gestaan had er geen haan naar gekraaid want dat was dan ook dik verdiend geweest want het mag gezegd worden we waren gewoon beter als de Belta in de eerste helft.
In de eerste minuten van de tweede kregen we natuurlijk weeral z'on lullig doelpunt binnen.
Maar geen nood we kregen nog een tweetal kansen om alsnog gelijk te maken maar een schot van Bertold strande op de paal als in de eerste helft het schot van Koen op de kruising belande ook Polle 2 had de kans om zijn doelpuntje mee te pikken maar de doelman parreerde alsook een poging van Bertold kort daarop zo zie je maar kansen genoeg. In de laatste minuten van de wedstrijd hadden we zeker een penalty moeten krijgen wanneer Sylvain in de zestien onderuit werd geschopt maar de ref besliste hier echter anders over al vertelde hij na de wedstrijd tegen de tegenpartij dat hij die had kunnen fluiten de vraag is nu waarom die dan toch niet werd gefloten.
Weet jij hier het antwoord op laat het dan weten in het Gastenboek?
Tot volgende week dan komt Hererheide Schaffen op bezoek en hopelijk hebben we wat meer geluk en kunnen we de 3 punten thuis houden.
Tot volgende week
Chris

 

 

David
Koen
Bertold
Patrick
Stefaan
Polle 2
Rudy VDP
Chris
Pieter
Thierry
Danny

52' Sylvain


Doelpunten

 

Terug

16/04/11                                       Alpia 1 - 0 Hezerheide Schaffen

Ploeg

Alpiavets zetten Versavel en co opzij

Onder een stralende zon mochten we vandaag aantreden tegen de mannen van Schaffen, in de heenwedstrijd moesten we hier noodgedwongen forfait geven door een groot te kort aan spelers voor dit seizoen is dit ook de enige keer dat dit ons is overkomen.
We begonnen vrij goed aan de wedstrijd tegen toch wel een goed voetballende ploeg als Schaffen maar het is al gebleken uit de voorbije wedstrijden dat we dan ook beter voetballen goed dit geheel ter zijde. We kwamen al vrij vroeg op voorsprong via een vrije trap genomen door Pieter en Thierry loopt perfect in en kan hem tegen de netten koppen 1 - 0 dus en dat was dan ook het enige doelpunt van de wedstrijd.
Voor het overige van de wedstrijd konden we de mannen van Schaffen vrij goed opvangen en bleef het bijgevolg 1 - 0.

Chris

 

David
Koen
Bertold
Patrick
Stefaan
Polle 2
Rudy VDP
Chris
Pieter
Thierry
Danny

52' Sylvain

Doelpunten

Thierry

Terug

23/04/11                                       Alpia 5 - 0 Looi Sport Tessenderlo

Ploeg

Alpiavets winnen met Forfait
Doelpunten

 

Terug

30/04/11                                     Looi Sport Tessenderlo 0 - 5  Alpia

Ploeg

Alpiavets winnen opnieuw met Forfait.

Terugblik op het Seizoen 2010-2011

Eerst en vooral wil ik alle spelers en onze deligé bedanken voor het geslaagde seizoen.
In het begin van het seizoen werd er een doel vooropgesteld en werd er gezegd als we 30 punten behalen dit seizoen dan is het seizoen geslaagd en we behaalde er maar liefst 37 slikte 44 tegendoelpunten waarvan we er vijf moegen aftellen door de noodgedwongen forfait die we moesten geven tegen Schaffen dus zijn het er maar 39.
We kunnen dus zeggen dat we gegroeid zijn als groep na drie seizoenen samen te spelen heeft dit duidelijk zijn vruchten geworpen en hopen we dus dat we met deze groep nog lang te kunnen voort spelen. We verloren 13 wedstrijden, maar slechts 1 keer werden we echt afgeslacht en dat was tegen RD Kaggevinne waar we maar liefst 6 doelpunten rond ons oren kregen maar toch konden we ook 3 keer tegen scoren desondanks dat we in de eerste helft al 0 - 4 achter stonden gingen we na de rust het plein weer op alsof het
0 - 0 was en gingen we voluit maar jammer en helaas we konden geen verhaal maken tegen dit te sterk RD Kaggevinne.
Wat de gemaakte doelpunten betreft staat het saldo op 42 maar daar ook moeten we er 10 vanaf tellen door de twee forfaits tegen Looi sport dit is eigenlijk veel te weinig al hadden we niet altijd het geluk in de afwerking.
We speelde 4 keer gelijk waarvan dat we zeker eentje zeker hadden moeten winnen en dat was tegen onze buren uit Wakkerzeel ook daar ontbrak dat tikkeltje geluk bij de afwerking maar gezien de gehele wedstrijd verdiende we zeker meer.
Tot slot wil ik nog eens iedereen bedanken die het mede heeft mogelijk gemaakt om dit seizoen met succes af te sluiten.
Onze topschutters zijn met elk 8 doelpunten Didier en Thierry Rudy(Snuffel) scoorde 7 maal Bertold 3 maal Koen 2 maal Pieter, Rudy VDP, Danny en Guido elk 1 maal
Chris

Doelpunten